Распоред часова

ТАБЕЛЕ ЗА УНОС ОЦЕНА ПЕТИ  ШЕСТИ-ОСМИ

РАСПОРЕД ЧАСОВА ВАЖИ ОД 17.09.2018.

Лединци погледај

Непарна смена погледај

Парна смена погледај

РАСПОРЕД ЗВОЊЕЊА:

ПРЕ ПОДНЕ

 1. ЧАС     8.00 – 8.45
 2. ЧАС     8.50 – 9.35
 3. ЧАС     9.55 – 10.40
 4. ЧАС     10.45 – 11.30
 5. ЧАС     11.35 – 12.20
 6. ЧАС     12.25 – 13.10
 7. ЧАС     13.15 – 14.00

ПОСЛЕ ПОДНЕ

 1. ЧАС 13.30 – 14.15
 2. ЧАС 14.20 – 15.05
 3. ЧАС 15.25 – 16.10
 4. ЧАС 16.15 – 17.00
 5. ЧАС  17.05 – 17.50
 6. ЧАС 17.55 – 18.40
 7. ЧАС 18.45 – 19.30